Gastenboek

gast

7 thoughts on “Gastenboek

 1. Hi Jan, ontzettend bedankt voor de geweldige klankschaalbehandeling. Kwam helemaal relaxt thuis en heb heerlijk kunnen slapen. Vond het heel bijzonder. De kleine in mijn buik volgens mij ook 😉
  Nogmaals dank! Liefs, Maartje

 2. Hoi Jan
  Bedankt voor je swingende optreden in Wezep. We hebben genoten, vooral de afwisseling met de rustige liedjes was perfect!
  In december zien wel elkaar weer, nu al zin in :-))
  Groetjes Marja

 3. Op 18 juni vierden Wim en Katinka hun verjaardag in de huiskamer met een live – optreden van Jan Smit.
  Lekker gedanst op hitjes van toen en nu. Alle gasten hebben het erg naar hun zin gehad. Wat is er nou leuker dan een live optreden.
  Tot een volgende keer, groetjes Wim en Katinka van Woonvoorziening de Reiger.

 4. De klankschalen sessie heb ik als ontspannen en rustgevend ervaren. Mede door de diversiteit in het gebruik van instrumenten en klanken werd ik meegevoerd op een muzikale expeditie. Het was een hele bijzondere ervaring, plus ik heb als een roos geslapen!

  Groetjes Rosali

 5. Hoi Jan,

  Jouw klankschalen sessie heeft me sterk geraakt op een positieve manier. Nog en paar dagen had ik het gevoel dat het nawerkte, en ik heb er erg veel goeie energie van gekregen! Ik kan het iedereen aanraden. Ontzettend bedankt!

  Hartelijke groeten,

  Jasper

 6. De klankschalen sessie heb ik als ontspannen en rustgevend ervaren. Mede door de diversiteit in het gebruik van instrumenten en klanken werd ik meegevoerd op een muzikale expeditie. Het was een hele bijzondere ervaring, plus ik heb als een roos geslapen.

  Groetjes Rosali

Laat gerust een berichtje achter